On-line reportáž

Vypnout obnovování
23:31

Soukromá společnost SpaceX dnes z amerického Kennedyho vesmírného střediska vyslala na Mezinárodní vesmírnou stanici (ISS) novou a větší verzi své bezpilotní zásobovací lodi Cargo Dragon (Drak). (AP)

23:03

Vedení hokejistů Vítkovic po dnešní porážce na ledě Olomouce, páté v řadě, odvolalo realizační tým v čele s hlavním trenérem Mojmírem Trličíkem. (ČTK)

22:43

Fotbalisté Tottenhamu vyhráli severolondýnské derby nad Arsenalem 2:0 a i po 11. kole vedou anglickou ligu díky lepšímu skóre před Liverpoolem. "Reds" doma porazili 4:0 Wolverhampton, zaznamenali svoji nejvyšší výhru v sezoně a v Premier League neprohráli už 65. domácí zápas v řadě. (ČTK)

22:19

Americký prezident Donald Trump dnes na twitteru oznámil, že jeho osobní právník Rudy Giuliani se nakazil koronavirem. Popřál mu přitom brzké uzdravení. (ČTK)

jarvis_578e50c4498e3209e7abf114.jpeg

21:50

První odhady výsledků rumunských parlamentních voleb naznačují těsný souboj mezi vládními liberály premiéra Ludovika Orbana a sociálními demokraty. Orban již nicméně za vítěze označil svou stranu, napsala agentura Reuters.

21:35

Fotbalisté Slavie vyhráli v 10. ligovém kole v přímém souboji o první místo v tabulce pražské derby na Spartě jasně 3:0. Obhájce titulu rozhodl na konci úvodního dějství, kdy se mezi 32. a 40. minutou dvakrát trefil Abdallah Sima. (ČTK)

21:11

Velkou cenu Sáchiru formule 1 nečekaně vyhrál Sergio Pérez z Racing Pointu. K první výhře v kariéře pomohlo mexickému jezdci i velmi nešťastné vystoupení mistrovského Mercedesu, jenž se o pravděpodobný double připravil nepovedenou zastávkou v boxech. (ČTK)

20:50

Cestáři uzavřeli silnici v Břežanském údolí nedaleko Prahy, důvodem je pád kamenů na vozovku. Znovu zprovozněna by mohla být v pondělí, nebo budou stanovena další opatření, uvedla dnes na twitteru a facebooku hejtmanka Petra Pecková (STAN). (ČTK)

 

20:26

Během mikulášské sbírky, kterou v sobotu doprovodil sedmihodinový streamovaný koncert z pražského Rock Café, lidé a firmy darovali potravinovým bankám téměř 63 tun potravin a drogistického zboží.

19:58

Větrné, ale zároveň velmi teplé bylo dnešní počasí v Česku. Na několika místech se teploty dostaly přes 15 stupňů Celsia. Nejtepleji bylo v Jeseníku, kde meteorologové naměřili 16 stupňů. (ČTK)