On-line reportáž

Vypnout obnovování
23:17

Cyklistická Tour de France odtajnila podobu pro příští rok. 108. ročník nejslavnějšího etapového závodu světa odstartuje v Brestu, na programu jsou dvě individuální časovky o celkové délce 58 kilometrů, ale například také dva výstupy na horu Mont Ventoux během jediného dne. (ČTK)

22:35
Příznivci republikánského prezidenta Donalda Trumpa obklíčili v pátek na dálnici v Texasu autobus, který patří týmu demokratického kandidáta Joea Bidena, a v jednu chvíli se jej údajně snažili i vytlačit z vozovky. "Miluji Texas," tweetoval Trump. (ČTK)

 

21:40

V pondělí se v Bruselu znovu sejdou vyjednavači Evropské unie a Británie k rozhovorům o uspořádání vztahů po brexitu. Jednat by měli do poloviny týdne. Jde podle ní o signál, že se oba tábory snaží vyhnout nákladnému přerušení obchodních vztahů. (ČTK)

21:12

 

20:42

Americký prezident Donald Trump dnes zahájil poslední předvolební sprint před úterními prezidentskými volbami. Za dva dny chce stihnout celkem deset předvolebních mítinků, přičemž jen dnes navštíví pět klíčových volebních států. (ČTK)

20:14

 

19:45

Fotbalisté Celticu Glasgow před čtvrtečním utkáním Evropské ligy se Spartou postoupili do finále Skotského poháru. Na neutrálním hřišti v Hampden Parku porazili Aberdeen 2:0. (ČTK)

19:24

 

19:14

Dmitrij Jaškin byl v Kontinentální hokejové lize se dvěma góly strůjcem vítězství Dynama v moskevském derby s CSKA 4:3. Nejproduktivnější Čech v soutěži je nyní se 14 brankami druhý mezi kanonýry soutěže o jednu za Alexejem Makejevem z Jekatěrinburgu. (ČTK)

18:58

Anglické fotbalové legendě Bobbymu Charltonovi byla diagnostikována demence. O mozkové chorobě třiaosmdesátiletého mistra světa z roku 1966 informoval list Telegraph. (ČTK)