On-line reportáž

Vypnout obnovování
23:44
 

 

23:25

Předběžné výsledky parlamentních voleb ve Španělsku potvrzují odhady u volebních místností a ukazují na nárůst pravice. Po sečtení 91 procent hlasů mají zatím socialisté 121 mandátů, dosud jich měli 123. (ČTK)

23:03

První předběžné výsledky parlamentních voleb ve Španělsku potvrzují odhady u volebních místností a ukazují na nárůst pravice. Volby ale vyhráli vládní socialisté Pedra Sáncheze, který se stal premiérem loni v červnu po vyslovení nedůvěry vládě lidovců. (ČTK)

22:45
 

 

22:24

Když Andrej Babiš s hnutím ANO vstupoval do politiky, vehementně tvrdil, že další zvyšování daní je pro něj nepřípustné. Jak už to ale s Andrejem Babišem bývá, jeho kategorická tvrzení, co bude či nebude dělat, mají jepičí život.

22:14
 

 

22:04

Bolivijský prezident Evo Morales oznámil demisi, uvedla místní média. Reagoval na výzvy opozice, armády a policie, aby rezignací uklidnil masové protesty. (ČTK)

21:46

Velení bolivijské armády vyzvalo prezidenta Eva Moralese, aby podal demisi a pomohl tak uklidnit protesty v této jihoamerické zemi, informoval místní deník El Deber. Také zveřejnil záběry z okolí prezidentského paláce, kde se shromáždili odpůrci prezidenta, aby mu předali výzvu k demisi. (ČTK)

21:25

Novým majitelem čtyř Pražských řeznictví, která na jaře zavřel koncern Agrofert, se stala společnost Uzeniny z komína českobudějovického uzenáře Libora Nováka. Obchody v Holešovicích, na Vinohradech a v ulici Na Poříčí a na Ohradě přejmenoval na Liborovo řeznictví. (ČTK)

21:05

Letošní zásah Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) v kauze vyšetřování údajného kartelu sázkových kanceláří byl podle Krajského soudu v Brně nezákonný, úřad se podle něj mohl stát nástrojem vyřizování účtů při konkurenčním boji. (ČTK)